Wat We Bieden

Aanbod

Dit is wat we aanbieden.
Uiteraard liggen onze expertises binnen fotografie en video.

Portretfotografie

De mooiste portretten? Die maken RHMedia! Met onze jarenlange ervaring binnen portretfotografie zorgen wij voor prachtige beelden van u, uw gezin, de werknemers van bedrijf, noem maar op!

Sportfotografie

Met onze ervaring binnen het fotograferen van sport, zorgen wij dat uw team/spelers perfect op beeld staan! Onze camera's zijn uitgerust om veel beelden snel na elkaar te maken!

Vastgoedvideo's

Wil je de kwaliteit van je advertentie opkrikken? Dan kan een video daar perfect bij helpen! Wij zorgen dat de video even mooi oogt als het pand! Neem contact met ons op voor meer info!

Vastgoedfotografie

Verkoopt u een pand of bent u een vastgoedkantoor? Dan zijn wij de partner die u zoekt! Wij zorgen voor prachtige beelden die de kwaliteit van uw advertentie opwaarderen!

Bedrijfsvideo's

Met ons team van getrainde videograven creëren wij voor uw bedrijf een all-in-one video die leads genereert! De video's worden afgeleverd in hoge resolutie om indruk te maken op uw (potentiële) klanten!

Social Media Management

Expert

Prijs Op Aanvraag

Pakket op Maat?

Contacteer ons met de knop hieronder om een pakket op maat te verkrijgen. Ons team zal samen met u samenzitten om te kijken wat voor uw bedrijf het beste is.

  • De kosten zijn volledig aftrekbaar van de belastingen binnen 1 jaar.
Basic

€450

/ Maand
Advanced

€750

/ Maand
Pro

€1350

/ Maand
Expert

€2250

/ Maand - Prijs Varieert
*Dit zijn de prijzen voor social media managment, contacteer ons gerust voor onze andere projecten op maat.

Fotografie & film

Fotografie

Prijs Op Aanvraag

Video

Prijs Op Aanvraag

EDITING

Prijs Op Aanvraag

*Prijzen variëren per project, hierdoor plakken we geen prijzen op onze website. Voor meer info kan u ons altijd contacteren via onderstaande knop.

Webdesign

Webdesign

Prijs Op Aanvraag

Interesse in een Nieuwe Website?

Bij RHMedia hebben we interne webdesigners die voor u en uw
bedrijf een nieuwe website ontwerpen. Er wordt besproken wat
de wensen en eisen van de klant zijn, hiermee gaan wij aan de
slag!

FOTOGRAFIE

Portretfotografie
PORTRET

RHMedia is de ideale partner voor portretfoto’s. Onze fotografen hebben jarenlange ervaring binnen de sector en zijn vertrouwd met hun camera. Geen enkele opdracht is ons te moeilijk, wij gaan graag uitdagingen aan.
Neem contact met ons op om meer info te kijken in verband met deze service, u kan onderstaande knop hiervoor gebruiken.

Product

Wij zijn de ideale partner als het gaat om productfoto’s. Ons team is uitgerust met het beste apparatuur voor het maken van product shots. Zo hebben we voor verschillende klanten heel hun gamma gefotografeerd.
Hebt u een bedrijf dat productfoto’s nodig heeft? We werken in samenspraak zeker een interessant voorstel uit.

Product Fotografie
Bruiloft Fotografie
Bruiloft

Hebt u binnenkort een bruiloft gepland? Dan is het natuurlijk een super idee om dit moment vast te leggen op een prachtige fotoreeks! Onze foto’s slaan u met verstomming, ook krijgt u achteraf een USB-Stick met alle foto’s op.
De mooiste dag van uw leven vastgelegd op prachtige foto’s. Wenst u meer info i.v.m. foto’s van uw bruiloft? Neem gerust contact op!

Gebruik de knop hieronder om met iemand van het team in contact te komen, die persoon zal al jullie vragen beantwoorden.

VIDEO

Bedrijfsfilm RedBull
Muziekvideo

Ben je een artiest? En zoek je een voordelige partner om mee samen te werken om jouw muziekvideo te maken?
Wij bij RHMedia beschikken over al het nodige om jouw idee te visualiseren.
Voor ons is het belangrijk dat jij blij bent met het resultaat, hiervoor werken we met het beste apparatuur en zet de bevoegde monteur alles op alles om jouw video tot een knaller te leiden.

Heb je vragen of wens je een prijsvoorstel? Contacteer ons gerust!

Bedrijfsfilm

Ben je op zoek naar een betaalbare bedrijfsfilm voor je bedrijf? Met onze expertise en het team waarover we beschikken, leveren we een professionele video af. Het is voor ons belangrijk dat het verhaal van het bedrijf vertelt wordt, dit kan met een voice over of (een) werknemer(s) die erover praten.
Wens je meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren!

Done Beelden
Drone Beelden

Wil je jouw video wat meer aandacht laten trekken? Daar kunnen drone beelden zeer veel bij helpen. Wij kunnen dit voor jou doen!
Onze piloten en drones zijn capabel om prachtige beelden op te nemen.

Het is natuurlijk belangrijk dat er besproken wordt wat voor beelden je graag zou willen, dit doen we in een persoonlijk gesprek. Wens je een persoonlijk gesprek te voeren?
Contacteer ons gerust door onderstaande knop in te drukken.

Social Media Management

Het houdt in dat RHMedia volledig de sociale media van uw bedrijf beheert, zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het plaatsen van foto’s.