Wat we doen.

RHMedia beschikt over een team van professionele fotografen en videografen.

Portretfotografie
RHMedia

Fotografie

RHMedia is gespecialiseerd in foto en video, samen met een heel team creëren wij uw foto’s. We hebben allen een opleiding gevolgd en/of ervaring opgedaan in de praktijk.

RHMedia

Video

RHMedia beschikt over een krachtig video-team. Samen zorgen wij dat uw bedrijf een prachtige video krijgt.

RHMedia

Social Media Management

Voor vele bedrijven is het te druk om zowel een bedrijf te runnen als social media te beheren. Sociale media is een zeer belangrijk aspect in de tijd om de groei te stimuleren van een bedrijf. RHMedia kan de volledige sociale media last van uw schouders nemen.

RHMedia is een productiehuis gericht op de toekomst. We zijn zeer ambitieus en willen mee aan de top staan. We zullen er dan ook alles aan doen om professionele contact voor u te maken. We beschikken over een jong, dynamisch team van fotografen/videografen/editors die klaar staan om voor u een prachtige video te maken. Alsook is RHMedia in het bezit van een super team die voor u uw sociale media naar een volgende etage kan brengen.

Onze Expertises

Onze expertises liggen op verschillende vlakken. RHMedia beschikt over zeer veel kennis van sociale media, we weten wat (potentiële) klanten verwachten van sociale media. Het is daarom ook belangrijk uw sociale media zo goed mogelijk te onderhouden. Dit gebeurt met foto’s, video’s en de juiste strategie/aanpak.
Onze monteurs kennen uiteraard hun programma’s door en door, alsook de fotografen en de editors.